Beval-ervaring team

Wie zijn wij?

Het team van bevalervaring-coaches bestaat uit drie ervaren en gespecialiseerde verloskundigen werkzaam in Amsterdam en omstreken. Alledrie ervaren verloskundigen waardoor we de kennis hebben om helderheid te geven over wat er medisch gezien gebeurd is bij een bevalling. Daarnaast hebben wij o.a. een coachopleiding gedaan waardoor we in staat zijn mensen verder te begeleiden met de emotionele kant van hun verhaal. Ook volgden we de training tot bevallingsverwerkingsspecialist bij Diana Koster, verloskundige en vrouwencoach. Deze training leidt op tot het begeleiden van vrouwen, die een intense ervaring of herinnering hebben aan de bevalling. Daarbij kan gespannenheid, vermijding en gevoelens als boosheid, verdriet of schuldgevoel een bepalende rol spelen.

Lees meer over (v.l.n.r.) Bea van der Put, Annet Coumou en Marieke van Luin.

Wat bieden wij?

Wij bieden begeleiding door middel van gesprekken en indien sprake is van traumatische herinnering kan er gekozen worden voor EMDR.

Wil je een afspraak maken?

Om een afspraak met één van ons te maken kun je mailen naar bevalervaring@gmail.com of direct contact opnemen met één van ons.

Hieronder vindt u de brief die verstuurd is naar de collega's en verwijzers in de regio Amsterdam

Informatie en Aanbod Bevalervaring Team Amsterdam